Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/stenbjerglykke.dk/stenbjerglykke_functions.inc.php on line 851


>> Tilbage til Familieliv

 

Vores udendørs hjemmefødsler er det smukkeste og bedste vi nogensinde har gjort.

Oplevelsen har været helt unik for alle og vi kan ikke forestille os at have gjort det på anden måde.

Det særlige er naturligvis det tætte samarbejde forældrene imellem når fødslen sker i rolige hjemlige rammer, men naturoplevelsen ved at være udendørs har været prikken over I'et.

 

 


 

I stedet for at leje et fødekar valgte vi at bygge ét selv. Se en beskrivelse af byggeriet på selvforsyningen.dk

Er det ikke farligt?

Hjemmefødsler er statistisk set de mest sikre fødsler, så der er ikke noget farligt ved det.

Vi har valgt at være udendørs og det er naturligvis specielt. Men vi mener ikke det betyder noget for "sikkerheden" om man lige vælger at være ude eller inde, så længe man er ordentligt forberedt.

Derimod er det afgørende, at man er fortrolig med situationen og får arrangeret sig på en måde man har det godt med og at man ikke forcerer noget som man ikke er tryg ved.

 

Smertefri Fødsel

Vi vil gerne sige en stor tak til udviklerne af smertefri fødsel 

Der er tale om nogle særlige vejrtrækningsteknikker som bruges i forskellige stadier af fødslen.

Det er ikke sammenligneligt med yoga åndetræt og trænes målrettet i månederne op til fødslen så de kommende forældrene har fuld kontrol over hvad der sker med kroppen og kan samarbejde om fødslen.

Det kan bruges uanset om man føder på hospitalet eller hjemme og kræver blot et kvarters ”træning” dagligt i månederne op til fødslen. Efter vores mening det helt klart det, som har størst of mest afgørende betydning for hvor god en oplevelse fødslen er.Galleri